Dureri articulare – aflați ce factori declanșatori există pentru dvs.!

„Am fost diagnosticată cu artrită reumatoidă la vârsta de 9 ani. De atunci am trecut prin ani mulți de dureri îngrozitoare și mi s-au administrat tratamente intravenoase, împotriva cancerului, injecții și multe altele. Am studiat medicina naturopată pentru a afla mai multe despre afecțiunea mea. După ani de oboseală, dureri și suferință, după ce am făcut testul ALCAT, am aflat că artrita mea era provocată de glutenul și usturoiul din dieta mea. După ce le-am eliminat pe acestea din alimentație, adăugând suplimente nutritive și exercițiu fizic, nu mai am nicio urmă a bolii cu care fusesem diagnosticată, iar asta se datorează rezultatelor testului ALCAT. Recomand cu încredere acest test pacienților mei pentru a înțelege cauzele afecțiunilor lor.“ (Saira Gillani, ND, MBA, CTN, CNW – Natural Health Atlanta)

 

igelenken (2)Vă interesează?

Recomandările ALCAT pentru probleme articulare 

Exemplul I, Protocolul Platinum PLUS

(340/290/240 agenți)

Protocolul de platină este o scanare multifuncțională complexă cu scopul de a obține rezultate sustenabile pentru sănătate și starea generală de bine:

  • 200/150/100 ALCAT
  • 50 Wellness: 50 plante medicinale & alimente funcționale
  • 50 Chem: 20 coloranți/conservanți, 10 substanțe chimice din mediu, 20 de substanțe farmaceutice
  • 20 Myk: 20 mucegaiuri
  • 20 Pha: 20 de substanțe farmaco-active

Exemplul II, Protocolul metabolic PLUS

(250/200/150 agenți)

Această opțiune de testare este în mod special eficientă în afecțiunile stomacale și intestinale, în curele de slăbire sau probleme ale pielii sau ale căilor respiratorii:

  • 200/150/100 ALCAT
  • 50 Chem: 20 coloranți/conservanți, 10 substanțe chimice din mediu, 20 de substanțe farmaceutice.

CLICK aici pentru a comanda testul tău ALCAT.

Eficacitatea și validarea ALCAT TEST (selecție)

Din 1988 până în prezent au fost efectuate mai multe studii clinice care au demonstrat eficacitatea ALCAT Test. De asemenea au fost făcute teste dublu-orb pentru evaluarea acurateții unei probe de sânge pentru intoleranțe alimentare, pentru a vedea cât de bine se corelează rezultatele testului cu consumul efectiv al alimentelor respective.

Ce importanță are acest lucru?

Acest lucru este important deoarece se dorește ca testul să poată identifica corect substanțele care provoacă reacții; de asemenea, însă, dorim să evităm testele care arată rezultate fals pozitive. Primul parametru se numește „precizie“. Al doilea se numește „specificitate“. Un rezultat fals pozitiv ar duce la eliminarea inutilă a unui aliment care de fapt este sigur. Ce sens ar avea efortul acesta?

Oamenii de știință au arătat că la pacienți cu sindrom de colon iritabil, eczemă atopică, rinită alergică sau migrenă, ALCAT Test poate depista alimentele care provoacă aceste simptome. ALCAT Test a demonstrat o consecvență impresionantă în studiul dublu-orb pentru 93,4% dintre alimente. La substanțele non-biologice standardizate, acuratețea este de 92%.

Testul ALCAT este o metodă validată de identificare a alimentelor și a altor substanțe care declanșează inflamații.

Puteți găsi studii, mărturii și informații generale pe site-ul official Cell Science System Corp, www.alcat.com.

Printre categoriile majore de simptome pentru care veți găsi studii se numără: probleme gastrointestinale, artrită, autism, oboseală cronică, probleme de greutate corporală, probleme ale pielii, simptome multiple sau generale, inclusiv migrene. Puteți vedea de asemenea studii tehnice despre acuratețea sistemului de testare.

Click aici pentru studii asupra simptomelor: http://www.alcat.com/clinical_info.php

Click aici pentru testimoniale: http://www.alcat.com/testimonials.php

Nu ezitați să ne contactați legat de orice întrebări!

Contactați-ne la:

Telefon: 021.3.000.000

E-mail: info@alcat.ro

Sugestiile și informațiile sunt atent evaluate de ALCAT Europe GmbH. Cu toate acestea, nu poate fi oferită nicio garanție, aceste informații nu pot să înlocuiască examinarea de către un medic. ALCAT Europe GmbH nu își asumă nicio responsabilitate pentru orice daune personale, de bunuri sau financiare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *