Metabolism – ALCAT ajută la echilibrarea sistemului imunitar și a metabolismului

Semnalele inflamatorii joacă un rol în toate tulburările metabolice. Ele mediază răspunsul imun și activarea sistemului imunitar înnăscut. Așa-numitele granulocite (leucocite) secretă substanțe pentru a lupta împotriva „invadatorilor“, apoi mor. Fagocitele consumă reziduurile celulare și le înlătură. Dacă acest proces este unul de durată, o cantitate mare de energie este direcționată spre sistemul imunitar – în consecință, persoana se simte slăbită și fără energie.

Cât timp există un semnal, organismul interpretează: starea de alertă mărită și activitatea metabolică crescută. Testul ALCAT poate ajuta la identificarea unor astfel de semnale de activare a sistemului imunitar înnăscut. Dacă unele substanțe din alimentație și din mediu activează în mod constant celulele imunitare, probabil se vor agrava simptomele unei afecțiuni metabolice subiacente.

În opinia noastră, prin activarea eronată a celulelor imunitare din cauza alimentației, semnalele inflamatorii sunt susținute, la fel și simptomele. În cadrul unui program personalizat de nutriție, un anumit transmițător de semnal va fi eliminat. Se recomandă o testare amănunțită. Cu cât există mai multe informații despre profilul nutrițional, cu atât mai bine pentru explorarea alimentației și stilului dvs. de viață. 

 

metabolism 2

Vă interesează?

Recomandările ALCAT pentru echilibrarea metabolică

Exemplul I, Protocolul de platină

(320/270/220 agenți)

Acest protocol oferă doctorilor și pacienților cel mai complet tablou clinic pentru optimizarea șanselor pacientului pentru un rezultat clinic optim.

 • 200/150/100 ALCAT
 • 50 Wellness: 50 de plante medicinale & alimente funcționale
 • 50 Chem: 20 conservanți/ coloranți, 10 substanțe chimice din mediu, 20 de substanțe farmaceutice
 • 20 Myk: 20 mucegaiuri
 • 20 Pha: 20 substanțe farmaco-active

Exemplul II, Protocolul metabolic

(250/200/150 agenți)

Această opțiune de testare este foarte recomandată pentru probleme de piele, de metabolism, pentru controlul greutății și probleme respiratorii: 

 • 50 de plante medicinale & alimente funcționale
 • 50 Chem: 20 c
 • 200/150/100 ALCAT
 • 50 Wellness:
 • conservanți/ coloranți, 10 substanțe chimice din mediu, 20 de substanțe farmaceutice
 • 20 Myk: 20 mucegaiuri

CLICK aici pentru a comanda testul tău ALCAT.

Eficacitatea și validarea ALCAT TEST (selecție)

Din 1988 până în prezent au fost efectuate mai multe studii clinice care au demonstrat eficacitatea ALCAT Test. De asemenea au fost făcute teste dublu-orb pentru evaluarea acurateții unei probe de sânge pentru intoleranțe alimentare, pentru a vedea cât de bine se corelează rezultatele testului cu consumul efectiv al alimentelor respective.

Ce importanță are acest lucru?

Acest lucru este important deoarece se dorește ca testul să poată identifica corect substanțele care provoacă reacții; de asemenea, însă, dorim să evităm testele care arată rezultate fals pozitive. Primul parametru se numește „precizie“. Al doilea se numește „specificitate“. Un rezultat fals pozitiv ar duce la eliminarea inutilă a unui aliment care de fapt este sigur. Ce sens ar avea efortul acesta?

Oamenii de știință au arătat că la pacienți cu sindrom de colon iritabil, eczemă atopică, rinită alergică sau migrenă, ALCAT Test poate depista alimentele care provoacă aceste simptome. ALCAT Test a demonstrat o consecvență impresionantă în studiul dublu-orb pentru 93,4% dintre alimente. La substanțele non-biologice standardizate, acuratețea este de 92%.

Testul ALCAT este o metodă validată de identificare a alimentelor și a altor substanțe care declanșează inflamații.

Puteți găsi studii, mărturii și informații generale pe site-ul official Cell Science System Corp, www.alcat.com.

Printre categoriile majore de simptome pentru care veți găsi studii se numără: probleme gastrointestinale, artrită, autism, oboseală cronică, probleme de greutate corporală, probleme ale pielii, simptome multiple sau generale, inclusiv migrene. Puteți vedea de asemenea studii tehnice despre acuratețea sistemului de testare.

Click aici pentru studii asupra simptomelor: http://www.alcat.com/clinical_info.php

Click aici pentru testimoniale: http://www.alcat.com/testimonials.php

Nu ezitați să ne contactați legat de orice întrebări!

Contactați-ne la:

Telefon: 021.3.000.000

E-mail: info@alcat.ro

Sugestiile și informațiile sunt atent evaluate de ALCAT Europe GmbH. Cu toate acestea, nu poate fi oferită nicio garanție, aceste informații nu pot să înlocuiască examinarea de către un medic. ALCAT Europe GmbH nu își asumă nicio responsabilitate pentru orice daune personale, de bunuri sau financiare.