Nutriție pentru femei – întăriți-vă sistemul imunitar!

O mai bună alegere a aportului nutritiv stimulează sistemul imunitar și metabolismul. Înainte, în timpul și după sarcină oferiți-vă doar ce este mai bun.

În programul nutrițional personalizat ALCAT, alimentele care nu se potrivesc profilului dvs. vor fi evitate timp de 3-6 luni. Corpul dvs. și, în consecință, și copilul (dacă sunteți însărcinată) va fi supus mai puțin stresului și suprasolicitării. Sistemul imunitar poate funcționa în mod optim și în același timp se poate relaxa și întări.

Se consideră că programul ALCAT optimizează detoxifierea. Sistemul imunitar este mai puțin suprasolicitat și poate elimina mai bine toxinele și reziduurile metabolice. Ca urmare, ficatul, rinichii, pielea și mucoasele funcționează mai bine.

ifrauen
Vă interesează?

Recomandările ALCAT pentru femei

Exemplul I, Protocolul Platinum PLUS

(390/340/290 agenți)

Acest program oferă doctorilor și pacienților cel mai complet tablou clinic pentru optimizarea șanselor pacienților de a avea rezultate clinice optime.

  • 200/150/100 ALCAT ALCAT sau ALCAT 150 Vegetarian (fără carne sau pește)
  • 100/90 Wellness: Plante medicinale & alimente funcționale
  • 50 Chem: 20 coloranți/conservanți, 10 substanțe chimice din mediu, 20 de substanțe farmaceutice
  • 20 Myk: 20 mucegaiuri
  • 20 Pha: 20 de substanțe farmaco-active

Exemplul II, Protocolul Metabolic PLUS

(270/220/170 agenți)

Acest program suplimentar este recomandat în special pentru metabolism, scăderea în greutate, digestie și piele:

  • 200/150/100 ALCAT 200 sau ALCAT 150 Veg
  • 50 Chem: 20 coloranți/conservanți, 10 substanțe chimice din mediu, 20 de substanțe farmaceutice
  • 20 Myk: 20 mucegaiuri

CLICK aici pentru a comanda testul tău ALCAT.

Eficacitatea și validarea ALCAT TEST (selecție)

Din 1988 până în prezent au fost efectuate mai multe studii clinice care au demonstrat eficacitatea ALCAT Test. De asemenea au fost făcute teste dublu-orb pentru evaluarea acurateții unei probe de sânge pentru intoleranțe alimentare, pentru a vedea cât de bine se corelează rezultatele testului cu consumul efectiv al alimentelor respective.

Ce importanță are acest lucru?

Acest lucru este important deoarece se dorește ca testul să poată identifica corect substanțele care provoacă reacții; de asemenea, însă, dorim să evităm testele care arată rezultate fals pozitive. Primul parametru se numește „precizie“. Al doilea se numește „specificitate“. Un rezultat fals pozitiv ar duce la eliminarea inutilă a unui aliment care de fapt este sigur. Ce sens ar avea efortul acesta?

Oamenii de știință au arătat că la pacienți cu sindrom de colon iritabil, eczemă atopică, rinită alergică sau migrenă, ALCAT Test poate depista alimentele care provoacă aceste simptome. ALCAT Test a demonstrat o consecvență impresionantă în studiul dublu-orb pentru 93,4% dintre alimente. La substanțele non-biologice standardizate, acuratețea este de 92%.

Testul ALCAT este o metodă validată de identificare a alimentelor și a altor substanțe care declanșează inflamații.

Puteți găsi studii, mărturii și informații generale pe site-ul official Cell Science System Corp, www.alcat.com.

Printre categoriile majore de simptome pentru care veți găsi studii se numără: probleme gastrointestinale, artrită, autism, oboseală cronică, probleme de greutate corporală, probleme ale pielii, simptome multiple sau generale, inclusiv migrene. Puteți vedea de asemenea studii tehnice despre acuratețea sistemului de testare.

Click aici pentru studii asupra simptomelor: http://www.alcat.com/clinical_info.php

Click aici pentru testimoniale: http://www.alcat.com/testimonials.php

Nu ezitați să ne contactați legat de orice întrebări!

Contactați-ne la:

Telefon: 021.3.000.000

E-mail: info@alcat.ro

Sugestiile și informațiile sunt atent evaluate de ALCAT Europe GmbH. Cu toate acestea, nu poate fi oferită nicio garanție, aceste informații nu pot să înlocuiască examinarea de către un medic. ALCAT Europe GmbH nu își asumă nicio responsabilitate pentru orice daune personale, de bunuri sau financiare.