Probleme ale pielii – frumusețea adevărată vine din interior!

Pielea și intestinele sunt cele mai mari zone de contact cu mediul. Afecțiunile de piele neinfecțioase sunt de regulă provocate de inflamații din organism. Prin urmare, dacă semnalele inflamatorii sunt reduse, se pot reduce și simptomele. Testul ALCAT depistează transmițătorii de semnale pentru răspunsurile inflamatorii ale leucocitelor provocate de alimente sau alți factori din mediu. Programul nutrițional personalizat, creat în urma efectuării testului, se bazează pe eliminarea „transmițătorilor de semnale“ identificați. Testarea substanțelor chimice și a mucegaiurilor pentru problemele de piele este foarte importantă pentru identificarea triggerilor (declanșatorilor) ascunși din substanțele din mediu, precum cosmetice, șampoane, paste de dinți, detergenți etc.

Substanțele reactive vor fi eliminate pe o perioadă de 3-6 luni. În acest timp, sistemul imunitar al organismului se poate relaxa și bineînțeles întări. În studiile de validare (vezi mai jos), reducerea simptomelor se corelează foarte bine cu substanțele care au ieșit pozitiv la testul ALCAT și cu modificările alimentare corespunzătoare. Studiile de validare arată că programul ALCAT poate avea efecte pozitive asupra problemelor de piele.

 

piele 2

Vă interesează?

Recomandările ALCAT pentru îmbunătățirea sănătății pielii

Exemplul I, Protocolul de platină

(320/270/220 agenți)

Acest protocol oferă doctorilor și pacienților cel mai complet tablou clinic pentru optimizarea șanselor pacientului pentru un rezultat clinic optim.

  • 200/150/100 ALCAT
  • 50 Wellness: 50 de plante medicinale & alimente funcționale
  • 50 Chem: 20 conservanți/ coloranți, 10 substanțe chimice din mediu, 20 de substanțe farmaceutice
  • 20 Myk: 20 mucegaiuri
  • 20 Pha: 20 substanțe farmaco-active

Exemplul II, Protocolul metabolic

(250/200/150 agenți)

Această opțiune de testare este foarte recomandată pentru probleme ale pielii, ale metabolismului, pentru managementul greutății corporale și probleme ale sistemului respirator:

  • 200/150/100 ALCAT
  • 50 Chem: 20 conservanți/ coloranți, 10 substanțe chimice din mediu, 20 de substanțe

20 Myk: 20 mucegaiuri

CLICK aici pentru a comanda testul tău ALCAT.

Eficacitatea și validarea ALCAT TEST (selecție)

Din 1988 până în prezent au fost efectuate mai multe studii clinice care au demonstrat eficacitatea ALCAT Test. De asemenea au fost făcute teste dublu-orb pentru evaluarea acurateții unei probe de sânge pentru intoleranțe alimentare, pentru a vedea cât de bine se corelează rezultatele testului cu consumul efectiv al alimentelor respective.

Ce importanță are acest lucru?

Acest lucru este important deoarece se dorește ca testul să poată identifica corect substanțele care provoacă reacții; de asemenea, însă, dorim să evităm testele care arată rezultate fals pozitive. Primul parametru se numește „precizie“. Al doilea se numește „specificitate“. Un rezultat fals pozitiv ar duce la eliminarea inutilă a unui aliment care de fapt este sigur. Ce sens ar avea efortul acesta?

Oamenii de știință au arătat că la pacienți cu sindrom de colon iritabil, eczemă atopică, rinită alergică sau migrenă, ALCAT Test poate depista alimentele care provoacă aceste simptome. ALCAT Test a demonstrat o consecvență impresionantă în studiul dublu-orb pentru 93,4% dintre alimente. La substanțele non-biologice standardizate, acuratețea este de 92%.

Testul ALCAT este o metodă validată de identificare a alimentelor și a altor substanțe care declanșează inflamații.

Puteți găsi studii, mărturii și informații generale pe site-ul official Cell Science System Corp, www.alcat.com.

Printre categoriile majore de simptome pentru care veți găsi studii se numără: probleme gastrointestinale, artrită, autism, oboseală cronică, probleme de greutate corporală, probleme ale pielii, simptome multiple sau generale, inclusiv migrene. Puteți vedea de asemenea studii tehnice despre acuratețea sistemului de testare.

Click aici pentru studii asupra simptomelor: http://www.alcat.com/clinical_info.php

Click aici pentru testimoniale: http://www.alcat.com/testimonials.php

Nu ezitați să ne contactați legat de orice întrebări!

Contactați-ne la:

Telefon: 021.3.000.000

E-mail: info@alcat.ro

Sugestiile și informațiile sunt atent evaluate de ALCAT Europe GmbH. Cu toate acestea, nu poate fi oferită nicio garanție, aceste informații nu pot să înlocuiască examinarea de către un medic. ALCAT Europe GmbH nu își asumă nicio responsabilitate pentru orice daune personale, de bunuri sau financiare.