Afecțiunile respiratorii – un management mai bun, un control mai bun!

V-ați întrebat vreodată de ce ne simțim slăbiți atunci când răcim? Motivul este faptul că corpul are nevoie de energie pentru a lupta cu invadatorii. Același lucru se întâmplă și cu intoleranțele alimentare. Particulele de hrană sunt atacate de aceleași celule care luptă împotriva virusurilor și a bacteriilor.

Bolile respiratorii sunt de obicei afecțiuni inflamatorii și sunt provocate de factori externi, precum virusuri, spori ai unor fungi sau bacterii. Dacă răciți frecvent, sistemul imunitar ar putea să fie slăbit. În consecință este nevoie să vă întăriți sistemul imunitar.

În mod special, astmaticii pot beneficia semnificativ de diete bazate pe eliminarea alimentelor care nu sunt tolerate. Într-un studiu observațional realizat de L. Hoj et. al. în 1998, 96% dintre subiecții astmatici au manifestat îmbunătățiri cu programul ALCAT. 353 de persoane cu simptome multiple precum manifestări gastrointestinale, eczeme, migrene, astm au fost printre subiecții testați pentru intoleranțe alimentare și hipersensibilități la substanțe chimice. Din 27 de persoane astmatice, au fost observate îmbunătățiri semnificative la 19 persoane, iar în cazul a 7 persoane au fost îmbunătățiri moderate. Doar o singură persoană nu a avut nicio îmbunătățire.

Recomandăm un program ALCAT personalizat timp de 3-6 luni. Sistemul imunitar se poate reface, relaxa și întări, în timp ce alimentele declanșatoare sunt eliminate.

Testarea substanțelor chimice care pot declanșa probleme respiratorii poate fi foarte benefică pentru identificarea de factori trigger în rândul substanțelor din mediu, precum cosmetice, șampoane, paste de dinți, produse de igienă domestică sau pentru grădină etc.

respiratie1
Vă interesează?

Recomandări ALCAT pentru tulburări respiratorii 

Exemplul I, Protocolul pentru probleme respiratorii PLUS

(290/240/190 agenți) 

Dacă aveți probleme respiratorii este important să includeți și potențiali factori chimici declanșatori pe lângă alimentele scanate:

  • 200/150/100 ALCAT sau ALCAT Veg
  • 50 Chem: 20 coloranți/conservanți, 10 substanțe chimice din mediu, 20 de substanțe farmaceutice
  • 20 Myk: 20 mucegaiuri
  • 20 Pha: 20 de substanțe farmaco-active

Exemplul II, Protocolul pentru afecțiuni respiratorii

(250/200/150 agenți)

O scanare eficientă pentru probleme respiratorii poate include:

  • 200/150/100 ALCAT sau ALCAT Veg
  • 50 Chem: 20 coloranți/conservanți, 10 substanțe chimice din mediu, 20 de substanțe farmaceutice

CLICK aici pentru a comanda testul tău ALCAT.

Eficacitatea și validarea ALCAT TEST (selecție)

Din 1988 până în prezent au fost efectuate mai multe studii clinice care au demonstrat eficacitatea ALCAT Test. De asemenea au fost făcute teste dublu-orb pentru evaluarea acurateții unei probe de sânge pentru intoleranțe alimentare, pentru a vedea cât de bine se corelează rezultatele testului cu consumul efectiv al alimentelor respective.

Ce importanță are acest lucru?

Acest lucru este important deoarece se dorește ca testul să poată identifica corect substanțele care provoacă reacții; de asemenea, însă, dorim să evităm testele care arată rezultate fals pozitive. Primul parametru se numește „precizie“. Al doilea se numește „specificitate“. Un rezultat fals pozitiv ar duce la eliminarea inutilă a unui aliment care de fapt este sigur. Ce sens ar avea efortul acesta?

Oamenii de știință au arătat că la pacienți cu sindrom de colon iritabil, eczemă atopică, rinită alergică sau migrenă, ALCAT Test poate depista alimentele care provoacă aceste simptome. ALCAT Test a demonstrat o consecvență impresionantă în studiul dublu-orb pentru 93,4% dintre alimente. La substanțele non-biologice standardizate, acuratețea este de 92%.

Testul ALCAT este o metodă validată de identificare a alimentelor și a altor substanțe care declanșează inflamații.

Puteți găsi studii, mărturii și informații generale pe site-ul official Cell Science System Corp, www.alcat.com.

Printre categoriile majore de simptome pentru care veți găsi studii se numără: probleme gastrointestinale, artrită, autism, oboseală cronică, probleme de greutate corporală, probleme ale pielii, simptome multiple sau generale, inclusiv migrene. Puteți vedea de asemenea studii tehnice despre acuratețea sistemului de testare.

Click aici pentru studii asupra simptomelor: http://www.alcat.com/clinical_info.php

Click aici pentru testimoniale: http://www.alcat.com/testimonials.php

Nu ezitați să ne contactați legat de orice întrebări!

Contactați-ne la:

Telefon: 021.3.000.000

E-mail: info@alcat.ro

Sugestiile și informațiile sunt atent evaluate de ALCAT Europe GmbH. Cu toate acestea, nu poate fi oferită nicio garanție, aceste informații nu pot să înlocuiască examinarea de către un medic. ALCAT Europe GmbH nu își asumă nicio responsabilitate pentru orice daune personale, de bunuri sau financiare.