Slăbiți sănătos – Da, se poate!

Pentru multe persoane este o provocare să atingă și să mențină o greutate ideală. O cauză pentru care este posibil să nu reușiți să pierdeți din greutate poate fi inflamația silențioasă.  Tabelele de greutate, conform cărora greutatea ideală se măsoară în funcție de greutate și de vârstă, pot fi frustrante. Același lucru este valabil pentru persoanele care își calculează IMC-ul (indexul de masă corporală) pentru a evita riscurile asupra sănătății pe care le implică obezitatea. Așa-numitul indice de masă corporală, ca mărime, se bazează doar pe greutate, nu ia în calcul și proporția țesutului adipos. 

Programul ALCAT oferă o bază excelentă pentru o scădere în greutate durabilă și un bun control al greutății. Programul face posibilă o dietă care previne o reacție nedorită de apărare a celulelor față de particulele de hrană.

Accentul nu cade pe a ține un regim, ci pe modificări profunde în dietă și pe adaptarea la stilul de viață personal!

Studiile cu ALCAT Test arată pierderi specifice în greutate care au loc o dată cu programul ALCAT. Un studiu realizat pe 27 de pacienți obezi a arătat o scădere medie în greutate (vezi mai jos) de la 91,37 ± 10,56 la 74,6 ± 6,76 kg, după ce au respectat rezultatele testului ALCAT și o dietă prin rotație timp de 12 săptămâni (Medical Center & Research Labs din Dubai).

Se crede că celulele de grăsime sunt descompuse în absența semnalelor inflamatorii, ele întrețin o funcție tampon în „organismul inflamat“.

De asemenea, programul ALCAT optimizează detoxifierea. Sistemul imunitar este mai puțin stresat și ca urmare este mai eficient în eliminarea toxinelor și metabolizarea reziduurilor. Acest lucru are ca urmare și o mai bună funcționare a unor organe precum ficatul, rinichii, pielea și mucoasele.

slabire 1

Vă interesează?

Recomandări conform ALCAT pentru scăderea în greutate

Exemplul I, Protocolul Platinum PLUS

(390/340/290 agenți)

Această testare oferă o scanare cuprinzătoare și poate fi cea mai bună opțiune pentru o scădere în greutate optimă și echilibrarea metabolismului, pentru vitalitate și o condiție fizică bună.

  • 200/150/100 testul de bază ALCAT pentru alimente (sau opțiunea pentru vegetarieni)
  • 100/90 Alimente funcționale și plante medicinale
  • 50 Chem: 20 conservanți/ coloranți, 10 substanțe chimice din mediu, 20 de substanțe farmaceutice
  • 20 Myk: 20 mucegaiuri
  • 20 Pha: 20 de substanțe farmaco-active

 Exemplul II, Protocolul Metabolic PLUS

(250/200/150 agenți)

 Această opțiune de testare este foarte recomandată pentru probleme de piele, metabolism, management al greutății și probleme respiratorii:

  • 200/150/100 testul de bază ALCAT pentru alimente (sau opțiunea pentru vegetarieni)
  • 50 Chem: 20 conservanți/ coloranți, 10 substanțe chimice din mediu, 20 de substanțe farmaceutice
  • 20 Myk: 20 mucegaiuri

CLICK aici pentru a comanda testul tău ALCAT.

Eficacitatea și validarea ALCAT TEST (selecție)

Din 1988 până în prezent au fost efectuate mai multe studii clinice care au demonstrat eficacitatea ALCAT Test. De asemenea au fost făcute teste dublu-orb pentru evaluarea acurateții unei probe de sânge pentru intoleranțe alimentare, pentru a vedea cât de bine se corelează rezultatele testului cu consumul efectiv al alimentelor respective.

Ce importanță are acest lucru?

Acest lucru este important deoarece se dorește ca testul să poată identifica corect substanțele care provoacă reacții; de asemenea, însă, dorim să evităm testele care arată rezultate fals pozitive. Primul parametru se numește „precizie“. Al doilea se numește „specificitate“. Un rezultat fals pozitiv ar duce la eliminarea inutilă a unui aliment care de fapt este sigur. Ce sens ar avea efortul acesta?

Oamenii de știință au arătat că la pacienți cu sindrom de colon iritabil, eczemă atopică, rinită alergică sau migrenă, ALCAT Test poate depista alimentele care provoacă aceste simptome. ALCAT Test a demonstrat o consecvență impresionantă în studiul dublu-orb pentru 93,4% dintre alimente. La substanțele non-biologice standardizate, acuratețea este de 92%.

Testul ALCAT este o metodă validată de identificare a alimentelor și a altor substanțe care declanșează inflamații.

Puteți găsi studii, mărturii și informații generale pe site-ul official Cell Science System Corp, www.alcat.com.

Printre categoriile majore de simptome pentru care veți găsi studii se numără: probleme gastrointestinale, artrită, autism, oboseală cronică, probleme de greutate corporală, probleme ale pielii, simptome multiple sau generale, inclusiv migrene. Puteți vedea de asemenea studii tehnice despre acuratețea sistemului de testare.

Click aici pentru studii asupra simptomelor: http://www.alcat.com/clinical_info.php

Click aici pentru testimoniale: http://www.alcat.com/testimonials.php

Nu ezitați să ne contactați legat de orice întrebări!

Contactați-ne la:

Telefon: 021.3.000.000

E-mail: info@alcat.ro

Sugestiile și informațiile sunt atent evaluate de ALCAT Europe GmbH. Cu toate acestea, nu poate fi oferită nicio garanție, aceste informații nu pot să înlocuiască examinarea de către un medic. ALCAT Europe GmbH nu își asumă nicio responsabilitate pentru orice daune personale, de bunuri sau financiare.