Vreau să fac testul ALCAT? Cum procedez?

Ați decis să faceți testul ALCAT? Iată pașii pe care trebuie să îi urmați:

Pasul 1

Alegeți testul ALCAT care vi se potrivește! Pentru România sunt disponibile 3 teste*:

ALCAT 100 (100 alimente)

ALCAT 200 (150 alimente + 45 substanțe chimice)

ALCAT 300 (200 alimente + 45 substanțe chimice + 50 plante/alimente funcționale)

Click aici pentru detalii despre pachete și prețuri

* Testele ALCAT sunt aduse în România de Zenyth Pharmaceuticals SRL, Distribuitor pentru țara noastră al Cell Science Systems GmbH – Alcat Europe. 

Pasul 2

Completați formularul de comandă din paginile dedicate! Înainte de trimiterea formularului, vă invităm să citiți termenii și condițiile pentru efectuarea testului ALCAT. Prin completarea și trimiterea formularului sunteți de acord cu termenii și condițiile.  Click aici pentru a vedea condițiile contractuale.

Pasul 3

După completarea formularului și confirmarea plății vă rugăm să ne contactați telefonic la numărul 021.3.000.000 pentru a vă programa la analize. Analizele se efectuează la centrele Medlife doar în baza unei programări.

ATENȚIE! Pentru efectuarea analizelor este absolut necesară comanda online sau telefonică. Analizele se recoltează doar de luni până miercuri, inclusiv. Nu se efectuează recoltări în zilele de joi și vineri.
Notă: În cazul în care ați ales metoda de plată prin transfer bancar, vă rugăm să ne trimiteți confirmarea de plată pe e-mail la info@alcat.ro.

Pasul 4

Trimitem kitul de analize și formularul de solicitare analize către Clinica Medlife aleasă de dvs.

* Kitul conține un ac de unică folosință pentru recoltare analize, 4-5 eprubete recoltare sânge, formularul pentru date personale, cutia și plicul de transport pentru curier. Acul, eprubetele sunt sterile. Vă rugăm să semnați formularul de solicitare analize.

Pasul 5

În ziua și ora stabilite prezentați-vă la recepție, în punctul Medlife stabilit pentru recoltarea analizelor! Vă rugăm să semnați formularul pe care vi-l vor oferi cei de la recepția Medlife înainte de recoltarea analizelor!

* Formularul trebuie completat și semnat și trimis o dată cu probele de sânge la laboratorul din Germania. Formularele necompletate și nesemnate nu sunt luate în considerare de către laborator, iar probele de sânge pot fi respinse.

** Testul Alcat se efectuează la laboratorul de analize al Cell Science Systems GmbH – Alcat Europe, Postdam Germania. Vă rugăm să nu întârziați la programare! Proba de sânge trebuie trimisă imediat prin curier, pentru a ajunge în Germania în ziua imediat următoare și pentru a fi siguri că probele biologice, celule din sânge își mențin intactă capacitatea de interacțiune.

Pasul 6

Probele de sânge vor fi ridicate de către un curier special imediat după recoltare.

Pasul 7

În termen de 10 zile lucrătoare veți primi pe email rezultatele testului ALCAT.

* Notă: Informațiile primite de la operatorul nostru nu se substituie unui consult medical, ci servesc în scop informațional. Pentru mai multă acuratețe și pentru recomandări, vă puteți adresa medicului dvs. curant.

Solicitați testul acum!